Etlik Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer : 0 312 3236122
WEB http://etlikimamhatip.meb.k12.tr
Adres : ETLİK MAHALLESİ KİRAZ SOKAK NO 27 ETLİK KEÇİÖREN ANKARA
VİZYON : Milli ve ahlaki değerlere sahip, hayata çok yönlü bakabilen,hoşgörü sahibi, kendine güvenen, kendini geliştirme ihtiyacı duyan, geleceğe yönelik planlama yapabilen, etkili iletişime girebilen,sağduyu sahibi, teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanabilen, yüksek moral değerlere sahip bireyler yetiştirebilmektedir.
MİSYON : Güvenli ve huzuru bir ortamda, öğrenmeyi öğrenen, kendine güvenen, sorumluluklarının bilincinde, dini, milli ve ahlaki değerlere sahip, gerekli ve zamanında dayanışmaya girebilen, kendine ve başkalarına saygılı, hoşgörü sahibi başarılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2012-2013 yılında eğitime açılmış olan okulumuzun kısa sürede oluşacağına inandığımız başarılarını bu bölümde yayınlayacağız.
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : İKİLİ
Kantin:
Yemekhane :
Revir :