Çedes Projesi kapsamında Ankara'nın tarihi ve külterel yerlerine gezi düzenledik

Çedes Projesi kapsamında öğrencilerimizle Ankara'nın tarihi ve kültürel mekanlarına gezi düzenledik.Başkent Millet Bahçesi Diyanet Gençlik Merkezinde Ankara Vali Yardımcısı Zafer Orhan, İl Müftü Yardımcısı Fazlı Mutlu ve Yenimahalle İlçe Müftüsü Murat Okuyar ile bir araya geldik.Burada Manevi Danışman Harun Özkul tarafından Orhan'a, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Orhan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek,okulumuzun öğrenci ve öğretmenlerine teşekkürlerini ilettiler.Öğrencilerimiz ve bizler adına çok verimli bir gezi oldu.Bizler de değerli Vali yardımcımız Zafer Orhan, İl Müftü Yardımcısı Fazlı Mutlu ve Yenimahalle İlçe Müftüsü Murat Okuyar ile bir araya gelmekten onur duyduk.

30.11.2023 80

Kaynak: youtube