Okulumuzdan Çedes Proje Gönüllüsü Öğretmenlerimiz Çedes proje toplantısına katıldılar

Müftülük bünyesinde  (ÇEDES) Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi bilgilendirme toplantısı ETLİK DİYANET GENÇLİK MERKEZİ’nde Şube Müdürleri, ÇEDES Koordinatörleri, okul müdürleri ve proje gönüllüsü öğretmenlerin katılımı ile yapıldı.

Şube Müdürü Bünyamin ÇOŞTU’nun konuşmasıyla başlayan bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı ÇEDES İlçe Koordinatörlerinin 2023-2024 eğitim öğretim döneminde uygulanacak eylem planları hakkında bilgilendirmesiyle devam etti.

MEB ve DİB na bağlı okullar ve Kur’an kurslarındaki öğrencilerin millî, manevî, ahlaki, insanî, kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmaları, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık yararına kullanan, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı aklı selim, kalbi selim ve zevki selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesini amaçlayan ÇEDES projesine okulumuzdan Nuriye AKSOY ve Sibel YAĞLI DUMAN hocalarımız proje gönüllüsü olarak katıldılar,çalışmalarında başarılar diler,teşekkür ederiz.

10.12.2023 92

10-12-202310-12-202310-12-202310-12-2023